Tiden går..

2014-11-26 @ 08:42:01 Personligt 2014 Kommentarer (0)
Nu är minusgraderna och frosten här. Bilrutorna som ska skrapas varenda morgon vilket tar ungefär 10 min då det sitter fast så hårt att det knappt går att få bort. Plusgrader dagtid med fuktig luft och minusgrader på natten är ingen bra kombo :/ o så har vi barnen som är trötta och sega vilket betyder att vi kommer sent till allt. Måste börja väcka dem ännu tidigare för att hinna med. 

Igår firade vi "lilla" mig lite som nu är hela tjugoåtta år och närmar mig kärringålder ;) nä, men sägs det inte att livet inte börjar förrän vid 30 års ålder? Då har jag iaf nåt att se fram emot :) fick några fina presenter men det var sällskapet som var bäst! 
På lördag firar vi lite till med middag och bowling med vänner. Ska bli kul! Minns inte när jag senast var ute och hade kul med vänner så det är verkligen på tiden! 

Gårdagen bjöd på solsken efter veckor av grått och trist väder :)
 

Kvarntorpshögen

2014-11-10 @ 19:52:17 Personligt 2014 Kommentarer (0)
Igår var vi iväg till Kvarntorp och klättrade i en lång trappa till toppen av en kulle där de har "konst på hög". Egentligen är hela grejen för allmänheten men många åker dit i träningssyfte för att springa upp och ner för trappan och använda utegymmet i anslutning till den. Vårt syfte var ju förstås att utforska ;) det tog sin lilla tid att klättra både upp och ner för trappan med barnen och jag är förvånad att de faktiskt orkade! Och idag har jag träningsvärk i vaderna av det lilla jag gjorde haha snacka om otränad :P 
Jag åker gärna tillbaka dit till våren och sommaren då man kan ta med sig en filt och lite fika :) 

Det finns flera små platser på trappan där man kan ta en paus och njuta av utsikten. 


Nästa gång tar jag med systemkameran då det är otroligt fint däruppe! 


Det rullar på..

2014-11-08 @ 08:20:05 Studier Kommentarer (0)
Det har varit en del på gång den senaste tiden. Praktiken har tagit slut och en ny kurs har börjat. Jag fick en komplettering på min hemtentamen men den fixade jag rätt fort och skickade in så nu väntar jag bara på att få ett godkänt betyg ;) min rapport efter praktiken har jag inte fått svar på ännu men den lär väl behöva kompletteras den med innan den kan godkännas.. 
Under den nya kursen på fem veckor har vi tre seminarier och en tentamen. Rätt mkt för en kurs som bara pågår i fem veckor, men det går nog fort och smidigt (hoppas jag). 

Nu är det inte långt kvar av denna utbildning. När denna kurs är klar har vi bara en till fem veckors kurs innan c-uppsatsen ska skrivas och den skrivs under hela tio veckor! Jag är rätt nervös för uppsatsen då den kommer kräva massvis med tid och energi. Vi kommer arbeta i par med uppsatsen och min andra hälft är väldigt flitig med sånt så det går nog galant trots nervositeten, samtidigt som det känns svårt att få ihop en text som ska täcka mellan 30-40 sidor. Man lär ju få psykbryt rätt många gånger under skrivningens gång ;) men det tar jag då, nu koncentrerar jag mig på nuet!

Design av Tasnim