Det rullar på..

Det har varit en del på gång den senaste tiden. Praktiken har tagit slut och en ny kurs har börjat. Jag fick en komplettering på min hemtentamen men den fixade jag rätt fort och skickade in så nu väntar jag bara på att få ett godkänt betyg ;) min rapport efter praktiken har jag inte fått svar på ännu men den lär väl behöva kompletteras den med innan den kan godkännas.. 
Under den nya kursen på fem veckor har vi tre seminarier och en tentamen. Rätt mkt för en kurs som bara pågår i fem veckor, men det går nog fort och smidigt (hoppas jag). 

Nu är det inte långt kvar av denna utbildning. När denna kurs är klar har vi bara en till fem veckors kurs innan c-uppsatsen ska skrivas och den skrivs under hela tio veckor! Jag är rätt nervös för uppsatsen då den kommer kräva massvis med tid och energi. Vi kommer arbeta i par med uppsatsen och min andra hälft är väldigt flitig med sånt så det går nog galant trots nervositeten, samtidigt som det känns svårt att få ihop en text som ska täcka mellan 30-40 sidor. Man lär ju få psykbryt rätt många gånger under skrivningens gång ;) men det tar jag då, nu koncentrerar jag mig på nuet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim