Hemtenta = en plåga!

Nej usch och fy för denna dag! Känner mig helt mör i kroppen. Huvudet värker och känns tyngre än vad nacken egentligen orkar bära och så har jag så otroligt ont i mitten av ryggen, antagligen pga en dålig sittställning. Allt detta pga en sketen hemtenta i palliativ vård som jag skrivit mellan 8-17. 
Tänkte först att jag hinner rätt bra under den tiden men märkte efter bara två timmar när jag endast kladdat lite i några uppgifter att det blir rätt stressigt. Skickade in uppgiften tjugo minuter innan deadline och känner mig sååå missnöjd över den. Har aldrig tidigare skickat in en uppgift som jag egentligen inte vill stå bakom då den är så dåligt formulerad. Men men, det värsta som händer är en komplettering och det har man hela två veckor på sig att göra. 
Jag har tidigare tänkt att det är enklare med en hemtenta då man får sitta med den i lugn och ro samt ha böcker tillhands men det är faktiskt inte det. Speciellt inte då man känner tidspress. Uppgifterna i en hemtenta är mer omfattande och man ska hitta stöd till alla sina åsikter i olika böcker och dokument vilket tar sån jäkla tid! 

Men nu är snart denna kurs över. Bara en praktik på tre veckor med start på måndag och en geriatrisk inlämningsuppgift så går jag vidare till nästa steg :) snabba ryck här! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim