Närmar mig legitimationen!

2015-04-22 @ 19:49:24 Studier Kommentarer (0)
Yes! Klarade läkemedelsberäkningen galant vilket innebär att jag skrivit den allra sista salstentamen!! :D och nu håller jag på med den nästsista inlämningsuppgiften och därmed finns det inte mycket kvar mellan mig och legitimationen! Blir alldeles hispig bara av tanken att jag faktiskt snart är klar med tre års slit :) 

Jag ser verkligen fram emot examensdagen. För mig är det enormt med tanke på att jag aldrig fått uppleva studenten utan läste upp mina betyg på komvux. Mina högstadielärare skulle nog tappa hakan om de visste att jag tagit mig såhär långt, det är ju så att jag själv knappt tror på det ;)

Skriver jag fler inlägg innan examensdagen så lär de inläggen också handla om just examensdagen ;) men det får ni så snällt stå ut med! 

Update

2015-04-11 @ 14:11:18 Studier Kommentarer (0)
Hallå hallå! Någon som fortfarande läser här emellanåt? :P

Vi blev färdiga med vår c-uppsats för ett par veckor sen men har ännu inte fått betyget. Det gick faktiskt väldigt bra för oss och examinatorn ville dessutom få ut den i verksamheten vilket känns otroligt kul! Nä vi tar examen kommer den "bästa" c-uppsatsen utses och självklart hoppas jag att vi har chansen att vinna. Jag har inte läst de andra uppsatserna så jag vet inte hur stor konkurrens vi har, men det finns säkert många väldigt bra uppsatser att tävla emot. 

Nu är det alltså drygt en och en halv månad kvar av utbildningen varav fem veckor är praktik. Det känns såååå spännande men samtidigt skrämmande att snart (väldigt snart!!) vara färdig med tre års kämpande! Fy så underbart! :) 
Jag har precis skrivit den (förhoppningsvis) sista salstentamen vilket var i läkemedelsberäkning och nu håller jag på att skriva den sista hemtentamen. 

Det var en liten "studie-uppdatering", hörs förhoppningsvis av snart igen ;)

Design av Tasnim